WELTEN – Onlangs heb ik een eigen evenementenbureautje (BEEV) opgestart. Hoofddoel hierbij is meer evenementen organiseren in Welten (en omstreken) waarbij vooral het Gemeenschapshuis in Welten een financiële injectie moet krijgen. Het Gemeenschapshuis (GHW) is dringend toe aan een opknapbeurt en elke bijdrage is welkom.

In mei heb ik al een eerste feest georganiseerd met als thema de jaren 80. Een zeer geslaagde avond, waarbij een vervolg hierop snel aan de orde kwam.

Zodoende wordt er op zaterdag 29 september een tweede feest georganiseerd, met als thema deze keer Soul/Disco. Natuurlijk ook veel aandacht voor andere feestnummers. Muziek wordt verzorgd door de coverband Feelings uit Den Haag. Een zeer bekende band in midden Nederland en wellicht weten zij na volgende week ook de weg naar Limburg vaker te vinden.

Onder de naam RB-Events is er reeds een website (www.rb-events.nl) en facebookpagina opgestart, al staat deze nog in de steigers.

Heb je zin in een feestje, kom dan ook volgende week zaterdag naar Welten. Kaarten zijn te bestellen via een telefoontje/appje naar Ralf Beuken 06-50866249 of mail naar ralf@rb-events.nl. Kaarten kosten € 15,- per stuk en de zaal gaat om 20.00 uur open.

Locatiegegevens:

Gemeenschapshuis Welten

Weltertuijnstraat 44

Geef een reactie