Hoofdmenu

lezing over kastanjes in Kerkrade

 

 

Morgen Dinsdag 25 september organiseert IVN Kerkrade een lezing met als onderwerp ‘Van boom tot plank’ door Iris Laven. Een keer per jaar geeft Iris een lezing over een bepaalde boom. Dit jaar gaat het over de Kastanje soorten. Het herkennen van de boom, de waarde van de boom, de verwerking van de boom en de producten, het hout van de boom en zijn microstructuur, De geschiedenis en de toekomst van de boom. Ziektes en bijzonderheden.

Daarnaast is er uitleg over het www.1boom.nl project en de boomactiviteiten van IVN Kerkrade.

Heb je takken, knoppen, schors, hout, vruchten van een kastanjesoort,  neem ze dan mee.

.Contactpersoon: Iris Laven ivnparkstad@gmail.com

Locatie:  Kaffebergweg 2 Kerkrade

Datum: Dinsdag 25 september 20:00 uur

Foto IVN Kerkrade