Hoofdmenu

co. wedstrijd Bekkerveld Dames 1 – Eldenia Dames 2

 

 

De eerste competitie wedstrijd van het seizoen 2018-2019 stond op het programma. Onder bijzonder barre weersomstandigheden                                                                                                                                                     aanhoudende regen, wind en lage temperatuur heeft de wedstrijd toch plaats gevonden op sportpark A Gene Bek.

Bekkerveld startte fel en gretig aan de wedstrijd en zag dit ook vrij snel in de wedstrijd beloond door goed en fel druk te zetten op de achterwaartse van Eldenia. Bij een te zacht terug gespeelde bal van de verdediger op de doelverdediger van Eldenia was Lisa van de Ven er als de “kippen “ bij en verzilverde deze fout met een doelpunt , 1-0. Zo ging men ook de rust in. In het tweede gedeelte van de wedstrijd bleef de regen de spelers echt wel beïnvloeden in hun spel waardoor veel bal verlies aan beide kanten werd geleden.

In aanvallend opzicht kon Bekkerveld geen “potten “breken doch wel met een redelijk stabiele verdediging stand houden tegen de gevaarlijke en snelle counters van Eldenia. De wedstrijd ebde weg naar het einde en de dames van Bekkerveld waren blij met hun eerste overwinning van dit seizoen, eindstand 1-0.

Foto’s®Parkstadactueel/Lucho Carreno voor meer foto’s klik op deze link.