Hoofdmenu

Kun je (nog) zingen, zing dan mee….en kom 2 oktober naar het succesvolle project: Uur van de Buurt Heerlerheide

 

Bijeenkomst in kader van Nationale Ouderendag in bibliotheek Heerlerheide

 

Goede wijn behoeft geen krans is een alom gezegde/spreekwoord over zaken of dingen die goed zijn. Hiertoe behoort ongetwijfeld ook het succesvolle maandelijkse project: Uur van de Buurt. In april 2017 werd in de bibliotheek van Cultuur Centrum Gen Coel Heerlerheide gestart met de eerste bijeenkomst. Het bleek meteen een schot in de roos te zijn, want iedere volgende maand, behalve in de vakantieperiode, was het een meer als gezellige bijeenkomst waar veel belangstelling voor bestond van de inwoners, verenigingen en instanties van Heerlerheide. Hieronder ook iedere maand de aanwezigheid van wijkagent Jos Michiels. Kortom, een “gouden greep” door de mensen van de bibliotheek. Chapeau, Heerlerheide op zijn best.

Alle buurtbewoners worden uitgenodigd om aandacht te besteden aan de ouderen onder ons en samen de Nationale Ouderendag te vieren. Dit doen we door eenmalig een ouderencafé te organiseren special voor alle ouderen in Heerlerheide tijdens Uur van de Buurt. Samen met de ouderen onder ons zingen we  liedjes, maken we muziek en spelen we spelletjes van toen. Weet jij ze nog? En kun je nog sjoelen? Sjoel dan gezellig mee.

Natuurlijk zijn onze vaste Buurtgasten waaronder de wijkagent ook weer aanwezig .Uur van de Buurtgast dhr.Segeren vertelt en maakt graag kennis met iedereen in Uur van de buurt. Hoe staat het me onze buurtinitiatieven? Praat erover en denk mee. Iedereen uit de buurt is welkom. Hoor, zing, luister en maak het mee tijdens uur van de buurt op 2 oktober as. 10.30 uur-12.00 uur Bibliotheek Heerlerheide.

Kom en neem een oudere mee naar de bibliotheek en bezorg jouw vader, moeder of een bekende oudere een gezellige ochtend Uur van de Buurt tijdens de Nationale 0uderendag in de Bibliotheek. De koffie staat klaar.

Foto Callie Steijaert