In de uitwedstrijd tegen RVU heeft SVN zichzelf de das omgedaan. Het was onnodig om de punten in Rothem te laten. Alleen al in de eerste 10 minuten had men op een veilige 0-2 kunnen staan maar het was Mitchell Mertens die alleen het net wist te vinden.

Hij opende in de 3de minuut de score door in de 16 meter de bal hard en laag achter de doelman van RVU te drukken. 10 minuten laten ging Robbert van Esburg alleen op de doelman af en zijn lob ging aan de verkeerde van de paal naast het doel. Halverwege de eerste helft sloeg RVU genadeloos toe en via een ingestuurde vrije trap wist men de 1-1 te scoren. SVN liet het hoofd niet zakken en het was Robbert van Esburg die bekwaam een voorzet van Jasper Braad subliem afrondde.

Jasper Braad was een echte kwaal voor de rechtsback van RVU en helaas moest hij halverwege de tweede helft geblesseerd het veld verlaten. In de tweede helft speelde RVU meer naar voren en dat gaf onze voorwaartsen meer ruimte, alleen stond de lat en de doelman meerdere doelpunten in de weg. De ruimtes werden op het middenveld groter en dat werkte in het nadeel van SVN. RVU wist nog twee keer te scoren en zodoende de 3 punten in Rothem te houden.

Zondag 7 oktober speelt SVN/BtB Consultancy thuis tegen RKVVM, aanvang is 14:30 uur.

Tekst en foto´s SVN/BtB Consultancy voor meer foto’s  2018-09-30 RVU-SVN/BtB Consultancy 3-2(1-2).