Afgelopen jaar is Hans Borjans , na meer dan 40 jaar als zodanig werkzaam te zijn geweest, gestopt als verzorger in het amateurvoetbal. Hans werkte als zodanig onder andere bij Kolonia, Hopel, RKONS en Schaesberg.

 

 

 

 

Het kampioensteam RKONS 2000 wil dit stoppen niet onopgemerkt aan zich voorbij laten gaan en organiseert op vrijdag 12 oktober 2018  om 19.30 uur op Park ter Waerden te Ubach over Worms een wedstrijd tussen het kampioensteam RKONS 2000 en een team samengesteld uit een mix van oud RKONS spelers, die een voetbalverleden hebben bij Waubach en Waubachs Boys.

Na afloop van de wedstrijd zullen bij “Bei d’r Joep” onder het genot van een hapje en een drankje samen met Hans herinneringen aan een onvergetelijke tijd  opgehaald kunnen worden. De organisatoren, Mick Vliegen en John Vievermans, hopen op deze avond veel  oud RKONS-ers, oud Hopelleden en anderen, die Hans een warm hart toedragen te mogen ontmoeten, om Hans en Marjo samen met hen in het zonnetje te kunnen zetten.

Zij spreken nu al hun dank uit aan UOW ’02 en Joep Weijers, die dit afscheid mede mogelijk maken en hopen dat op deze avond velen de weg naar Park ter Waerden zullen vinden.

Foto cover Parkstadactueel

 

 

 

Geef een reactie