Hoofdmenu

Honkbaltechnisch zet ARXICT Parkstad Lions onze regio steeds verder en beter op de kaart.

Het aspirantenteam (12-15 jaar) van honkbalvereniging Parkstad Lions heeft een actief weekend achter de rug. Na een succesvol paastoernooi in Keulen (Duitsland), werd het team gevraagd om het goed bezochte toernooi in Saarlouis (Saarbrücken, Duitsland) te spelen.

 

 

 

 

 

Afgelopen zaterdag stond dan ook de eerste wedstrijd om 10:00 uur tegen Karlsruhe Cougars op het programma. Deze werd evenals de tweede wedstrijd tegen Mannheim Tornados overtuigend gewonnen. Ondanks een gelijkspel tegen de gastgevers Saarlouis Hornets, bereikten de Lions daarmee de finale waar ze wederom op het team uit Karsruhe stuitten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook deze laatste wedstrijd werd kort voor zonsondergang wederom in het voordeel van Parkstad afgerond waardoor het Lions team als winnaar uit het toernooi kwam.

 

Op de tweede dag van dit Europese weekend, stond een vriendschappelijke wedstrijd tegen Beckerich Hedgehogs op het programma. Op het geweldig mooi gelegen honkbalveld in Luxemburg wist Parkstad in 7 innings wederom de wedstrijd in haar voordeel te beslissen.

Tekst en foto’s ARX/ICT Parkstad Lions

 

 (Volgend nieuwsbericht) »