Hoofdmenu

Seniorenfit start weer in Simpelveld

 

Samen met anderen gezellig en actief bezig zijn dat is Seniorenfit. Een uniek en divers beweegprogramma van de sportverenigingen TV Simpelveld, SV Simpelveld en Fysiotherapie Simpelveld. We starten weer vanaf 11 oktober.

 

Bewegen is enorm belangrijk voor iedereen, maar vooral op oudere leeftijd. Door te bewegen blijven we gezond. En het geeft energie. Het zorgt bovendien voor een goede weerstand en vermindert de kans op hart- en vaatziekten. Seniorenfit helpt daarbij. Het is een leuke manier om te bewegen, samen met anderen en vol afwisseling.

Seniorenfit is een sportprogramma van 9 weken. Deelnemers maken kennis met verschillende sporten en trainen samen met ervaren trainers en een fysiotherapeut. Tijdens het bewegen is er natuurlijk ook ruimte voor plezier. Iedere activiteit wordt afgesloten met een gezellig koffiemoment.

Actief van start. De eerste beweegles is op donderdag 11 oktober van 10.00 – 12.00 uur bij Sportpark Simpelveld. In een reeks van 9 beweegmoment wordt sportief bewegen, walking football en tennis-fit aangeboden. Meedoen? Ga naar www.samenbas.nl voor meer informatie en aanmelden.

In een kadertje: BAS: samen actief In Simpelveld en Bocholtz werken gemeente en lokale partijen, zoals onderwijs, zorgpartners en verenigingen, nauw samen om een beweging op gang te brengen. Onder de noemer BAS: samen actief. Deze beweging benut de kracht van de samenleving nog meer. Iedereen doet mee en krijgt de kans zelf initiatief te nemen, van jong tot oud. We helpen elkaar, want samen komen we verder!

Foto Gemeente Simpelveld