Hoofdmenu

Classic Dance Night met George McCrae in Aken

 

 

 

Met Rock Your Baby (op één in veertig landen) legde George McCrae in 1974 het fundament voor de disco. Via Canada en Duitsland kwam hij terecht in Limburg, en trouwde met het Nederlandse FA-model (de wilde frisheid van limoenen) annex manager van Casino Landgraaf Yvonne Bergsma uit Munstergeleen .

Op 73-jarige leeftijd is de zwarte jongen uit de zuidelijke staten van Amerika die de buhne deelde met James Brown de Godfather of Soul en optrad voor de groten der aarde, op nog steeds een echte Love man een ambassadeur van de liefde. Zijn bijna achteloze swing en vocalen in de hoge registers over de liefde geldt ook nog altijd als ijkpunt in de symbiose tussen soul, funk en pop. ‘Ahaaaa, take me in your arms and rock me., Ah-aaaaah’, werd liefst 80 miljoen keer verkocht en was een nr 1 hit in 82 landen. Zaterdag 6 oktober kun je de onverwisselbare stem en de ingetogen zwiepjes vanuit de heupen nog een live meemaken in de mooie ambiance van de Kurparkterassen , in het binnencour van de Elisenbrunnen in hartje Aken. George Mccrae is stargast tijdens een dans party, waar de grootste hits van de 70er en 80 er jaren in de genres Rock, Funk, Jazz Funk, Soul en Pop te beluisteren zijn.

Aansluitend aan het Live programma start een Dancefloor Party met DJ Uwe Malischewski.

Kaarten zijn te verkrijgen via de bekende voorverkoopadressen in Aken. Meer info via: www.playdaymusic.de en www.georgemccrae.com.

http://www.kurpark-terrassen.de/

http://playdaymusic.de/

Foto’s organisatie rechtenvrij(Volgend nieuwsbericht) »