Hoofdmenu

Ridder zonder Kasteel ?

 

 

Op zondag 14 oktober komt de bekende boekenschrijver Arend van Dam op bezoek. Hij gaat voorlezen uit zijn boek ‘Ridder zonder Kasteel’. Maar dat niet alleen. Hij geeft ook een workshop over hoe je een historisch kinderboek schrijft en welke bronnen je daarvoor kunt gebruiken. Wil jij schrijver worden? Dan mag je deze workshop niet missen. Aanmelden is niet nodig. Aanvang: 12.00 uur, deelname is gratis na betaling van de entree voor Kasteel Hoensbroek. Kijk voor programmatijden op onze website.

 

Tijdens de Nationale Archeologiedagen komt het verleden weer tot leven. Op deze dagen kan iedereen kennis maken met alle facetten van archeologie in Nederland. De dagen brengen het verleden tot leven en vertellen het verhaal van vroeger. Dit jaar doet Kasteel Hoensbroek ook mee op 14 oktober.