Hoofdmenu

Respect voor je tanden, want je krijgt maar één blijvend gebit voor de rest van je leven!

Gisteren is wethouder Schlangen (Jeugd) flyers gaan uitdelen op de weekmarkt in Kerkrade-Centrum om aandacht te vragen voor de Week van de Opvoeding. De Week van de Opvoeding, die plaats vindt van 1 t/m 8 oktober 2018, staat in Kerkrade in het teken van een goede mondgezondheid. Initiatiefneemster van het thema in Kerkrade van dit jaar is Dunja Rost, een tandarts uit Kerkrade. Ook stichting Lyvia is betrokken.

Uit onderzoek blijkt dat één op de vijf kinderen niet naar de tandarts gaat. Veel ouders weten namelijk niet dat behandelingen en controles bij tandartsbezoeken onder de basisverzekering vallen voor alle kinderen tot 18 jaar.

Belang goede verzorging gebit kinderen

Heb respect voor je tanden, want je krijgt maar één blijvend gebit voor de rest van je leven. Dat is het motto van ‘respect’ icoontje Bas. Graag vraagt de gemeente Kerkrade samen met deelnemende partijen en tandartsen uit Kerkrade aandacht voor het belang van een goede gebitsverzorging voor zowel jong als oud.

Foto Gemeente Kerkrade



(Volgend nieuwsbericht) »