Hoofdmenu

UOW ’02 trainers dirigeren hun team naar verdiende zege!!

Na twee keer een gelijkspel in de eerste competitiewedstrijden kreeg UOW ’02 vandaag op het zonovergoten sportpark Ter Waerden bezoek van het sterke en overtuigend gestarte Sporting Heerlen.

De uitdaging voor het jonge UOW ’02 team was om tegen de sterke en ervaren koploper de punten in eigen huis te houden. De eerste fase van de 1e helft was er sprake van een gelijk opgaande wedstrijd. In de 11e minuut reageerde Sandro Aruvaino heel attent op een inzet van Sporting Heerlen en in de 14e minuut verzond Joep Weijers een goede pass, die goed werd afgewerkt door Daan DelaHaye maar ook keeper Moureau stopte deze inzet en ook de goed genomen vrije trap van Michel Briels was een prooi voor de Sporting Heerlen doelman. In de 40e minuut miste een strakke kopbal van Wesley van Dijk maar juist het doel van UOW ’02 en in de 44e minuut was het Dylano van Dijk , die een goed opgezette aanval niet wist te verzilveren door hoog over het UOW ‘02 doel te schieten.
Zo eindigde deze open wedstrijd met een ruststand van 0-0.

Na rust wist Sporting Heerlen, na enkele verdedigingsfouten bij UOW ’02, niet te scoren. De bal belandde uiteindelijk tegen de binnenkant van de paal. Het duurde tot de 65e minuut tot keeper Moureau in actie moest komen en een goed genomen vrije trap wist te keren. In de 71e minuut was het dan toch raak. Na een goede dieptepass van de al enkele weken goed spelende Daniël Karsten, was de assist van Pim Theunissen aan Daan DelaHaye goed besteed en hij rondde deze prima aanval van UOW ’02 bekwaam af 1-0. In de spannende eindfase waren er nog over en weer kansen. Sandro Aruvaino hield middels een goede redding zijn doel schoon en Sporting Heerlen doelman Moureau reageerde ook heel attent op een lange rush na een goede en snelle counter van UOW ’02.

Zo eindigde deze sportieve en goede wedstrijd voor UOW ’02 met een kleine maar verdiende overwinning en wacht volgende week de altijd moeilijke uitwedstrijd tegen het stugge en fysiek sterke RVU uit Rothem.Wij wensen het UOW ‘02 team en de staf voor zondag veel succes toe. Zoals vandaag zien wij ze graag bij UOW ’02!

Foto’s:©ParkstadActueel / Tom de Cock, meer foto’s op deze link.(Volgend nieuwsbericht) »