Hoofdmenu

Vaesrade heeft vriend en vijand verbaasd door gisteren alweer de 3e overwinning te boeken in deze nog prille competitie.

Daalhof mag gezegd worden was niet top, maar Vaesrade was verre van compleet en dus is de 4-1 overwinning een 3 punter die telt! Vaesrade begon goed maar werd met een 11 meter een beetje geholpen door de uitstekende leidende referee. 1-0 vanaf 11 meter door Rick Holthuijsen.

De koek was voor de rust nog niet op want eerst Danny Lemmens (een verdwaalde voorzet) en Gino Quaden zette Vaesrade op een riante 3-0. Daalhof scoorde via een fraaie aanval de 3-1 en daarmee was het rust. Na de rust een zelfde beeld, Vaesrade oppermachtig en via Tony Geestman werd er ook nog een 4e goal gescoord. Mooi om te zien was dat vlak voor tijd Niek Ortu nog inviel en zijn debuut maakte. Vlak ervoor was Nicky van der Veer al ingevallen en hij gaf de assist op de 4-1. Fraai dat met Mike Nowik en Laurens Merkens 4 a spelers van vorig jaar vlak voor tijd bij de 11 spelers binnen de krijtlijnen hoorde en dat was erg mooi en een compliment aan Paul Bisschops die van deze jongemannen een leuk team heeft gemaakt dat voor iedere meter strijd, strijd met een hoofdletter S! Moeten we niet vergeten dat A speler nummer 5 van vorig jaar Jordi Bemelmans nog op de bank zat. Volgende week de lastige uitwedstrijd tegen SCG.

Tekst Rkvv Vaesrade

Archief  Foto®Parkstadactueel/Tom de Cock« (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »