Met twee overwinningen reeds op zak, mochten we in de derde wedstrijd aantreden tegen Kakertse Boys. Vorig jaar werd er twee keer ruim gewonnen maar beide keren kwamen we gelukkig snel op een ruime voorsprong waarna we de wedstrijd konden uitspelen. We wisten wel dat Kakert een gevaarlijke ploeg was dus we moesten vol geconcentreerd aan de bak. De start was super. Al na 1 minuut gaf Kjell de bal voor vanaf rechts en een verdediger voorkwam een doelpunt van Michel door hem zelf in de kruising te schieten achter zijn eigen doelman. Niet veel later gooide Alain goed in, draaide Kjell zich goed vrij en schoot hij beheerst de 2-0 binnen. Waar men dan wellicht snel aan een ruime overwinning denkt blijkt de realiteit toch vaak anders. Kakert herpakte zich en kwam terug tot 2-1.

Na ca 35 minuten stond het zelfs even gelijk toen de gasten uit een buitenspel positie via de binnenkant van de paal scoorde. Gelukkig pakten we het snel op aanvallend gezien. Waar een strakke voorzet van Jeroen nog jammerlijk door iedereen werd gemist en Alain een voorzet van Michel naast schoot, wisten we toch weer te scoren. Bas legde bal goed op een meter of 20-25 voor het doel en zijn pegel sloeg als een granaat binnen achter de verbouwereerde doelman. Niet veel later en vlak voor rust maakte Kjell zijn tweede vanaf de stip na zelf te zijn neergelegd. Even hiervoor schreeuwde Kakert ook om een penalty maar deze kregen ze niet. Na de rust creëerden we nog voldoende kansen maar we waren niet scherp genoeg en de keeper zat er enkele malen goed tussen. Zo redde hij goed op een harde inzet van Michel van dichtbij en ook bij twee ballen van dichtbij van Kjell stond hij paraat. Doordat we zelf nalieten om te scoren konden de gasten terugkomen.

Uit een kluts kwam de bal heel ongelukkig tegen de arm van Jeroen welke langs het lichaam hing maar de scheids zag toch een penalty. Deze werd benut en Kakert ging nog op zoek naar de gelijkmaker. Uitstekend verdedigen en goed keeperswerk van Freek voorkwamen echter problemen al hadden we zelf dus genoeg mogelijkheden om het voortijdig af te maken. Cas gaf nog een keer goed voor op Brian maar hij had teveel last van een verdediger om de wedstrijd te beslissen. Desalniettemin toch een 4-3 overwinning en dat zijn gewoon 3 punten. Volgende week RKTSV uit.