Hoofdmenu

SPECIALS OPEN-AIR KERKRADE OP TV  

 

onvergetelijke avond op de Markt in Kerkrade. Het wervelende muziekspektakel met gastartiesten als VoXXclub, Cristian Lanza, Roy Verbeek en DJ Kim Kaey toverde het volle plein om tot een intieme concertarena. Het was van de eerste tot de laatste minuut een muziekspektakel van kippenvel tot feest. Grote verrassing van de avond was dochter Emma-Sophie: Zij maakte haar podiumdebuut in een duet met mama Wendy “Samen voor Altijd”. De ontroerend mooie zang, de prachtige composities, het authentieke speelplezier en de geweldige sfeer en ambiance op het plein maakten dit een concert om nooit te vergeten.

 

Guido Dieteren steekt zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken: “Het was heerlijk om dit te doen in mijn eigen thuisstreek, met de fraaie Markt van Kerkrade als ambiance. De beelden zijn prachtig, wat zien het publiek en de omliggende horeca gelegenheden er mooi uit met hun “touch of red”. Ik ben trots op deze avond en de warme samenwerking met de wereld Klankstad Kerkrade, tot volgend jaar.”

L1

Het schema bij regionale omroep L1 ziet er als volgt uit:

Zaterdag 13 oktober: 18:00 uur /23:00 uur (making-of documentaire)
Zaterdag 20 oktober: 18:00 uur /23:00 uur (deel 1)
Zaterdag 27 oktober: 18:00 uur /23:00 uur (deel 2)
Zaterdag 3 november: 18:00 uur /23:00 uur (deel 3)
Zaterdag 10 november: 18:00 uur /23:00 uur (deel 4)

Zaterdag 17 november: 18:00 uur /23:00 uur (deel 5)

Elke aansluitende zondag worden de delen herhaald om 11.00 / 14.00 en 16.00 uur.

 

Op 29 juni 2019 speelt het orkest een nieuw openlucht spektakel op de markt in Kerkrade. Meer informatie & tickets zijn te vinden op www.themaestro.nl.

 

THE MAESTRO & The European Poporchestra

THE MAESTRO & The European Poporchestra (voorheen “Guido’s Orchestra”) is in ons land alom bekend als het symfonisch orkest en de muzikale rode draad van de Symphonica in Rosso concertreeks, waarbij zij onder meer met grote sterren als Lionel Richie, Simply Red, Andrea Bocelli, Diana Ross, Zucchero, Anouk, Doe Maar, Paul de Leeuw, Nick en Simon en natuurlijk ook Marco Borsato hebben samengewerkt. Daarnaast kijkt het orkest van Maestro Guido Dieteren terug op indrukwekkende internationale optredens in onder meer de Verenigde Staten, Canada, China, Duitsland en België. Niet voor niets wordt het orkest bestempeld als The Worlds No 1 Poporchestra.

Foto Geleverd door Torena Publiciteit