Hoofdmenu

Höhner Weihnacht

 

 

Eurogress Aachen

Europa Saal

2.12.2018 | 18:00 Uhr

Vrolijk en feestelijk, maar ook ‘rockig’ en melodieus; het Höhner Weihnacht op zondag 2 december in Eurogress Aachen wordt een beklijvend kerstconcert. Samen met de fans gaat de Keulse cultband de adventstijd namelijk op een Höhner-manier inkleuren. “Mit kölschem Temperament, wunderbaren Weihnachtstönen und ganz viel Gänsehaut-Jeföhl!”, duidt Höhner leadzanger Henning Krautmacher.

Janus Fröhlich, Henning Krautmacher, John Parsons, Hannes Schöner, Peter Werner, instrumentale alleskunner Jens Streifling en Joost Vergoossen. De Limburgse gitarist uit Echt maakt sinds enkele maanden deel uit van cultband en kijkt zich sindsdien de ogen uit. Vergoossen die voor zijn sollicitatie dacht dat de Höhner een carnavalsband was, erkent volmondig dat hij de grootsheid, de veelzijdigheid en de immense populariteit van de Kolsche rockband enorm heeft onderschat.

Die veelzijdigheid en hun imponerende kunnen zullen de muzikanten ook in Aken weer onder bewijs stellen. Met een mix van klassieke Weihnachtslieder, vette rock hymnes en nummers die de stemming door het plafond laten gaan. “We vieren de liefde voor het leven én de medemens. En dát matcht perfect met de kerstgedachte”, oordeelt Henning Krautmacher.

Voor tickets en meer info zie: www.eurogress-aachen.de

Foo Höhner im Studio