Hoofdmenu

Woonwagenbewoners voelen zich als uitschot behandeld  

 

 

 

 

In een aftandse kampeerwagen. Zonder gas, water en licht en sanitaire voorzieningen. Illegaal geparkeerd in de Cronjestraat in de wijk Treebeek op de grens van Heerlen en Brunssum. Met een desperate wanhoopsdaad proberen enkele jonge gezinnen aandacht te vragen voor hun toekomstperspectief. Ze geven aan dat er al jaren word vergaderd en gesproken met de gemeente Heerlen over een standplaats, maar dat ze uiteindelijk altijd nul op het rekest krijgen.

In een aftandse kampeerwagen. Zonder gas, water en licht en sanitaire voorzieningen. Illegaal geparkeerd in de Cronjestraat in de wijk Treebeek op de grens van Heerlen en Brunssum. Met een desperate wanhoopsdaad proberen enkele jonge gezinnen aandacht te vragen voor hun toekomstperspectief. Ze geven aan dat er al jaren word vergaderd en gesproken met de gemeente Heerlen over een standplaats, maar dat ze uiteindelijk altijd nul op het rekest krijgen.