Hoofdmenu

Grote opkomst bij activiteiten Week tegen de Eenzaamheid

In de Week tegen de Eenzaamheid (27 september t/m 6 oktober 2018) vonden diverse activiteiten in de wijken plaats. De opkomst was groot! Vooral tijdens de muziekmiddag in de Hamboskliniek was het druk. Zeker 70 personen genoten van de wienermuziek van Mica en zang van vrijwilliger Guus van Sensoor. Ook de schlagermiddag in het Sjtaaterhoes trok veel publiek.

 

Al met al waren de activiteiten in deze week, georganiseerd door Meander en Impuls, dus geslaagd te noemen.

De gemeente Kerkrade investeert fors in de aanpak van eenzaamheid onder haar inwoners. Eenzaamheid is vaak een stil verdriet, mensen lopen er niet mee te koop en je kunt aan de buitenkant niet zien, hoe iemand zich van binnen voelt. Om het probleem aan te pakken werkt de gemeente samen met Ouderenwelzijn van Impuls Kerkrade en met de MeanderGroep. Zoekt u meer informatie? Neem dan contact op met het Meldpunt Eenzaamheid via het telefoonnummer 045-54 56 351 of e-mailadres info@impulskerkrade.nl

Tekst en foto Gemeente kerkrade