Ben je klaar voor de eerste blind date in het theater van dit seizoen? Parkstad Limburg Theaters en VIA ZUID Talentontwikkeling in de podiumkunsten, Limburg presenteren op 24 oktober Sneak Peek 1 met Nienke Nasserian Nillesen in de hoofdrol. Laat je meenemen in het familieverhaal van (opera) zangeres Nienke ‘Mzungu’ waarin ze zang mixt met percussie en piano.

MZUNGU
De Tanzaniaans-Nederlands/Limburgse Nienke Nasserian komt uit een Masai-familie en kijkt speciaal voor deze voorstelling door de ogen van Ngataiti Saitoti – een van haar 34 (!) Tanzaniaanse broers en zussen. Ze wisselt storytelling af met klassieke liederen, speciaal voor deze voorstelling gecomponeerd door de Spaans-Japanse componiste Neus Kaori Fornós Ohnuma.
In haar composities, gebaseerd op traditionele Masai blessings, combineert zij klassieke vocaliteit met Afrikaanse ritmes en harmonieën. Een voorstelling met voor ieder wat wils, een mix van culturen, ritmes en mensen.

Nieuwgierig
De Sneak Peek van VIAZUID en Parkstad Limburg Theaters is een ontmoeting, blind date met de nieuwste generatie theatermakers.  Een avond waarin jonge getalenteerde makers uit verschillende disciplines en verbonden aan VIA ZUID zichzelf presenteren met nieuw en/of ‘onaf’ werk en na afloop in gesprek gaan met het publiek. Omdat ze nieuwsgierig zijn naar de reacties uit de zaal en om aan de hand daarvan het werk verder te ontwikkelen of bij te stellen. Kortom je mening doet er toe!


DRIE VOORSTELLINGEN VOOR EEN TIENTJE?

Jazeker. Noteer alvast de volgende Sneak Peeks op 29 januari en 23 april en pik de 3 voor de prijs van 2 korting mee. Geef wel even aan de kassa van Parkstad Limburg Theaters Heerlen door dat je de korting wenst. 🙂

24 oktober 20.00 uur | Parkstad Limburg Theaters Heerlen Meer info en tickets

Geef een reactie