AFSCHEIDSFEESTJE HANS BORJANS: Het was super!!!!!

 

Het was vrijdagavond goed toeven op Park ter Waerden.  Een mooie grasmat. Team RKONS 2000 en een Mix Team van oud RKONS spelers met een Waubachs verleden, die beide met maar liefst 15 spelers acte de présence  gaven, zodat er volop gewisseld kon worden. Achter de afrastering stonden ook nog een aantal spelers, die wel graag wilden maar niet meer konden.

De wedstrijd, waar we maar niet te veel over uitwijden (RKONS 2000 won met hulp van een bijzondere gastspeler  ui t UOW met liefst  6-0, maar dat was eigenlijk het minst belangrijke) stond onder de voortreffelijke leiding  van het ervaren arbitrale trio John Regterschot en zijn assistenten Jan de Jonge en Hans Zirbi. Ongeveer 100 toeschouwers, waarvan velen elkaar al heel wat jaren niet gezien hadden, waren op deze heel  bijzondere wedstrijd afgekomen. Een opgetogen Hans met echtgenote Marjo en hun kinderen en kleinkinderen  genoten volop. Kleinzoon Mitch verrichtte de aftrap, voetbalwebsite In de Wandelgangen maakte wat filmopnamen (die in een later stadium te zien zullen zijn) en hoffotograaf  Jan Tiemes maakte onderstaande sfeerplaatjes.

Op het gezellige feestje na afloop bij “Bei d’r Joep” amuseerde Hans en Marjo zich onder het genot van een hapje en drankje prima met hun gasten en werden er heel wat herinneringen en lang vergeten anekdotes opgehaald. Het was het nog lang heel gezellig. Kortom:  HET WAS EEN SUPERAVOND!!!

Iedereen was het er dan ook over eens, dat Hans zo’n feestje dubbel en dwars verdiend had. Dank aan iedereen, die op welke wijze dan ook heeft meegeholpen aan het welslagen van deze voor Hans en Marjo onvergetelijke avond!!!!!

Verslag: organisatie afscheidsfeestje Hans Borjans  en Foto’s: Jan Tiemes

 

Geef een reactie