De vrouwen van Passart-VKC VR1 behaalden vandaag de eerste overwinning van het seizoen thuis tegen Abdissenbosch VR1, een mooie 3-0 overwinning werd er behaald!

De wedstrijd had helaas “ een zwarte rand “ ivm het overlijden van een bij de dames van SV Abdissenbosch nauw betrokken persoon.

Daarom ook vanuit de vereniging : Passart VKC 89 veel steun toegewenst met dit zwaar verlies.Na een goede eerste helft , waarin 3 keer werd gescoord , bleef het na de rust beperkt tot een nerveus spel , veel kansen en weinig doelpunten. Maar de goede wil is er en de toeschouwers zagen een leuke wedstrijd. Tevens vanuit de dames het volgende verzoek ivm de zoektocht naar nieuwe medespeelsters,

Lieve vrienden en kennissen . Wij dames van Passart-Vkc zijn op zoek naar nog een paar leuke meiden om ons team compleet te maken! Ben je op zoek naar sportiviteit en gezelligheid dan ben je bij ons op het juiste adres!
Kom gerust eens langs en kom vrijblijvend een keer mee trainen!!

Woensdag : 19:30  – 21 :00 uur

Vrijdag       :  19:30 – 21:00 uur