Hoofdmenu

De eerste mijlpaal is bereikt van de Open Club Klimmen! Het kunstgrasveld is klaar!

De eerste mijlpaal is bereikt van de Open Club Klimmen! Het kunstgrasveld is klaar! Om dit te vieren organiseren de toekomstige gebruikers van de Open Club op 27 oktober een leuke en sportieve dag voor jong en oud. Zo kunt u alvast ontdekken wat de Open Club Klimmen te bieden heeft! Leuke activiteiten zoals, FIFA E-Talents Cup, een combinatie van een FIFA toernooi met skills games op het voetbalveld voor deelnemers tussen 8-18 jaar oud. Aanmelden hiervoor is verplicht vóór 24 oktober via sporten@voerendaal.nl. Daarnaast kunt u meedoen aan Walking Football, Tennis, Bootcamp voor alle leeftijden, Fietstocht door het Heuvelland (start- en eindpunt bij het sportcomplex), Jeu de Boules, DJ workshop en Skills Track voor kids (onder begeleiding van FysioCare Klimmen). Deze dag vindt plaats bij Sportcomplex De Schrub Schoolstraat 45 in Klimmen.

Programma:

Officiële opening en warming up start om 14.00 uur

Het activiteitenprogramma start om 14.45 uur tot 17.30 uur

Aansluitend om 18.00 uur de wedstrijd oud Roda JC – VV Hellas.

Iedereen is van harte welkom!