SVN/BtB Consultancy heeft tegen SVME een punt weten te pakken

SVN/BtB Consultancy heeft tegen SVME een punt weten te pakken en mag zich dan ook de morele winnaar noemen van deze wedstrijd. De eerste twee kansen waren voor SVN maar het was Stijn Joordens van SVME die na 20 minuten Tim Mohnen met een bekeken schuiver wist te passeren. Beide teams hadden veel last van de straffe wind die dwars over het veld joeg en het was wederom SVME wat hiermee goed wist om te gaan. Een hoge voorzet van links bleef hangen en Timo Wangko reageerde heel attent en joeg de bal achter Tim Mohnen 2-0.

Hierna ging SVN iets beter voetballen en het was Glenn Lemlijn die door de verdediging van SVME heen sneed en de bal vanaf 16 meter achter de 17 jarige debuterende Mart van de Weerden deponeerde. De ruststand was 2-1. Na rust had SVME een optisch overwicht maar wist zich geen echte kansen te creëren en 5 minuten voor tijd werd Robbert van Esburg de diepte ingestuurd en hij legde de bal klaar op het hoofd van Mitchell Mertens en hij scoorde de verdiende gelijkmaker. 2-2
Met een beetje geluk had SVN ook nog de volle winst kunnen pakken maar dat was teveel van het goede geweest. Zondag 21 oktober speelt SVN/BtB Consultancy thuis de derby tegen UOW02, aanvang 14:30 uur.