De mannen van Bekkerveld JO19-1 weten moeizaam 4-2 te winnen van FC ODA JO19-1

Zaterdag 13-10 moesten de mannen van SJO Weltania Bekkerveld JO19-1 het thuis opnemen tegen FC ODA JO19-1

Snel in de wedstrijd werd het meteen bekend dat Bekkerveld de bovenliggende ploeg zou zijn en drukte ODA meteen terug op eigen helft. Vroeg in de wedstrijd viel de 1-0 voor de mannen van Bekkerveld, dat ontstaan is door een kort genomen vrije trap door Ties, die hem kort neemt op Remco en hem ook meteen weer terug krijgt.

Ties haalt de trekker over en scoort met een mooi goal! Ook de 2-0 hangt snel in de lucht, maar de score blijft op 1-0, door groot gemiste kansen, die gered worden door de keeper en medespelers op de doellijn! Tegen de verwachtingen in is daar dan de 1-1! Een lange bal die over de verdediging heen valt van Bekkerveld en een voorzet van ODA is het de spits dat het eindstation is. 1-1.

De rust is aangebroken en er worden een paar wissels doorgevoerd, die al snel in de 2e helft van waarde zijn. Een van de wissels is Ali die in een goede combinatie met Lindon het net weet te vinden! 2-1 voor Bekkerveld, kunnen ze nu doordrukken voor meer? Toch blijft het spannend, Bekkerveld blijft kansen creëren en missen, dan duikt daar ODA weer voor de goal op die Bjarne (de keeper) passeren en de bal in de richting van de goal schieten maar onze snelheidsduivel Daan wist het te verkomen, maar daar heeft die wel letterlijk een handje hulp bij nodig.

De scheidsrechter geeft een penalty. De penalty word gemist! Maar gaat via binnenkant paal en via de rug van Bjarne er dan toch in. Hoe is dit mogelijk is de uitdrukking van de spelers van Bekkerveld! Maar gelukkig zijn er spelers die de schouders eronder zetten en er voor blijven knokken. De bevrijdende 3-2 wordt dan gelukkig gescoord, een corner van Shensley die prachtig word ingekopt bij de 2e paal door Phillip! Snel na de 3-2 valt dan ook de 4-2! Nu is het Shensley die de keeper te slim af is met een hakbal! De scheidsrechter fluit voor de laatste keer! De mannen van Bekkerveld JO19-1 weten moeizaam 4-2 te winnen van FC ODA JO19-1. Bekkerveld blijft medekoploper van de Hoofdklasse! Volgende week is het SJO Krijtland dat de tegenstander is in het bekertoernooi!

Tekst  Ryan Dubois/SJO Weltania Bekkerveld JO19-1 en Foto’s®Parkstadactueel/Lucho Carreno