Met een najaarszonnetje en een groene mat als decor stond de 5e speelronde op de kalender met een thuiswedstrijd tegen Zwart Wit. De gasten hadden nog weinig geluk gehad met de resultaten maar we wisten dat het zelden makkelijk was tegen de mannen uit Eys.

De wedstrijd begon chaotisch en we kregen vrijwel nooit echt grip op de wedstrijd. Zwart Wit had meer combinaties en het spel maar ook zij kwamen weinig tot echte kansen. Vlak voor rust schoot Chris Budie wel de 0-1 op het scorebord voor de gasten. Een domper vlak voor de rust. Zelf kwamen we niet verder dan twee halve kansen voor Michel en Luc. Na de pauze kregen we meer overwicht of in ieder geval meer dreiging naar voren. Zwart Wit kwam er nog moeizaam uit en moest vooral tegenhouden. Toch lukte het ons ook nu ondanks diverse voorzetten en lange ballen niet om heel gevaarlijk te worden en doelman Janssen van Zwart Wit zat er vaak goed tussen.

Toch kwam er een doorbraak vlak voor tijd. Brian gaf mee aan Kjell en hij werd neergelegd in de zestien. Hij benutte zelf de penalty en de laatste man liet uitbundig zijn onvrede merken richting de scheidsrechter waarna hij met twee keer geel van het veld af mocht. Met nog enkele minuten te gaan zochten we nog naar meer maar een vlammend schot van Kjell barste op de paal uiteen. Een aanval over rechts met een voorzet van Cas kon door Paul in de drukte helaas niet worden afgerond. Uitslag 1-1 en gezien de matige wedstrijd hadden we ook niet meer verdiend