RKTSV 1   –  S.V.Brunssum 1    1-0

Als je als team een off-day hebt kun je deze beter niet op zondag hebben, Brunssum besloot echter anders en zette deze dag afgelopen zondag in.
En met resultaat want er lukte echt helemaal niks deze zondagmiddag, geen pass kwam aan en geen duel werd gewonnen. Een beetje gechargeerd gezegd maar zo voelde het wel na 90 minuten.

Voor de meegekomen Brunssum supporters was het een kwelling maar ook de spelers beseften dat men ver ondermaats presteerde.
De 1-0 voor RKTSV was een voorbeeld van deze ondermaatse prestatie, eerst leed men volledig onnodig balverlies op het middenveld waarna TSV de aanval kon overnemen. Net toen men dacht dat het gevaar geweken was volgde weer onnodig balverlies in de zestien notabene, dit zorgde voor een niet te missen kans aan TSV kant en dit deed men dan ook niet.

Om 13 spelers niet teveel te bekritiseren zal ik de andere drie die wel een voldoende scoorde niet noemen, 1 kan echter niet ontbreken in het verslag en dat is de keeper. Want waar leroy met enkele goede acties de achterstand beperkt hield heeft de TSV doelman zijn kleren waarschijnlijk netjes opgevouwen en terug in de kast gelegd.

Een schot over het vangnet richting Roda stadion en een rollertje dat met tegenwind het doel niet eens zou hebben gehaald waren de enige twee wapenfeiten aan Brunssum kant.Brunssum liet hiermee een kans op de aansluiting liggen en zal volgende week tegen koploper Voerendaal uit een ander vaatje moeten tappen.
Gelukkig weten we dat een collectief falen kan gebeuren en men over voldoende kwaliteit beschikt om dit recht te zetten.

Succes hiermee en op naar een goed resultaat volgende week.

Tekst Een supporter/sv Brunssum1

Foto’s®Parkstadactueel/Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.

 

Geef een reactie