Hoofdmenu

Voerendaal te sterk voor Abdissenbosch

In de 7e speelronde stond de thuiswedstrijd tegen Abdissenbosch op het programma, een tegenstander waar we weinig tot geen historie tegen hebben. Hierdoor was het enigszins een verrassing wat we gingen tegen komen, maar we hadden ons uiteraard goed laten informeren.

Al vanaf het begin van de wedstrijd bleek dat we een betere middag tegemoet zouden gaan dan de voorgaande twee weken. We domineerden de volledige eerste helft en kregen kans na kans, onder meer via Cas (o.a. bal op de paal), Kjell, Rick en Michel, maar scoren wilde nog niet lukken. Vlak voor rust vonden we toch een gaatje. Bas stuurde Cas diep en zijn breedtepass kon door Michel worden binnengelopen: 1-0.

Freek mocht twee rollertjes oprapen dus achterin kwamen we nauwelijks in de problemen. Na rust was het spelbeeld niet anders, alleen waren we nu wel effectiever voor de goal. Een rollertje van Bas hobbelde binnen in de korte hoek, Kjell scoorde op een balletje van Michel en op aangeven van Kjell, ook al was het in rebound van zijn eigen eerste kans, maakte ook Cas uiteindelijk zijn doelpunt. 4-0 en een mooi resultaat met 3 punten als beloning.

Foto:©Parkstad Actueel / Tom de Cock, meer foto’s klik hier.