Na de belangrijke overwinning vorige week tegen De Valk, wachtte vandaag de uitwedstrijd naar Geldrop. De ploeg uit Brabant heeft 1 punt meer op de ranglijst, wederom een belangrijke wedstrijd om aansluiting met de middenmoot te krijgen.

Vol vertrouwen gingen de blauwwitte zebra’s van start aan de wedstrijd. Het begin was echter voor Geldrop een foute terugspeelbal kon onderschept worden door de spits van Geldrop, gelukkig wist doelman Rik Klyn hem naar de buitenkant te dwingen en werd deze fout niet afgestraft.

Hierna begon Bekkerveld beter te voetballen, het spel golfde op en neer. Na 15 minuten spelen werd Lars Vincken de diepte ingestuurd zijn voorzet werd prima door Demsey Dowson ingeschoten echter de keeper van Geldrop redde katachtig.
Geldrop was met name gevaarlijk door hun snelle buitenspelers en de ‘’dode’’ spelmomenten. Gelukkig stond de defensie van Bekkerveld goed en redde Rik Klyn prima op twee afstandsschoten van Geldrop.

Het hoogtepunt van de eerste helft kwam op naam van de blauw witte zebra’s. Een fantastische actie van Demsey, hij omspeelde drie mensen en zijn schot ging rakelings over. Deze actie had een beter lot verdiend. Na 45 minuten floot de leidsman voor rust 0 -0.

In de tweede helft, begon Geldrop wederom goed en kreeg het een dot van een kans. Gelukkig ging het schot rakelings voorlangs, in de tegenaanval kwam Lars goed door helaas werd zijn schot gekeerd door de doelman van Geldrop. Het vervolg van de tweede helft bleef gelijk. Geldrop kreeg nog een goede kans echter het scot raakte de buitenkant van de paal. Ruben, Lars en Demsey kregen ook nog enkele mogelijkheden echter het geluk ontbrak.

Na 90 minuten floot de uitstekende scheidsrechter voor het laatst. Het duel eindigde zoals het begon 0-0. Toch was de wedstrijd allesbehalve saai. Twee ploegen knokten voor elkaar en speelden om te winnen.  Een terechte uitslag, trainer Cooky Voorn was tevreden over het vertoonde spel en de vechtlust die op de mat gelegd werd. Als de mannen deze lijn voortzetten ziet het er weer goed uit.

Komende donderdag moet er om 20.00u gestreden worden voor de beker, tegenstander is Eijsden. Het duel wordt om 20.00u in Eijsden gespeeld.

De volgende wedstrijd is op 18 november aanvang 14.30u. Titelkandidaat ZSV komt dan op bezoek op sportpark A Gene Bek. Hopelijk kunnen de mannen weer op veel steun rekenen zodat we de goede lijn een vervolg kunnen geven.