Met de van een schorsing teruggekeerde Vichy Marchena en Remco Klein weer in de gelederen heeft SVN een verdiende overwinning behaald op het Wijnandia van trainer en oud SVN-er Kevin Nowacki.

De eerste helft had de tegenstander niets in de melk te brokkelen maar gingen ze toch met een 1-1 rusten. Een voorzet werd knap door Jelle Reumkens teruggelegd op Stephan Schiffer en de 1-0 was een feit. Uit een onterecht gegeven vrije trap aan Wijnandia scoorde Timo van Gils de 1-1. Na rust eenzelfde spelbeeld, SVN bepaalde wat er gebeurde en het waren Vichy Marchena en Raúl Erkens die de 2-1 en 3-1 lieten aantekenen. Via een eigen doelpunt van Jelle Reumkens kwam Wijnandia weer wat korter bij maar hierbij bleef het dan ook.

Robbert van Esburg zorgde voor de 4-2 en Jasper Braad bepaalde de eindstand op 5-2. Een dikverdiende overwinning waardoor de rood-witten meer naar de bovenkant van de ranglijst kunnen kijken dan naar onderen. Zondag 11 november is er geen programma voor SVN/BtB Consultancy 1 en een week later, op zondag 18 november, gaat SVN/BtB Consultancy op bezoek bij Centrum Boys in Sittard.