Rob Schneider schiet “Messiaans” scherp voor UOW ’02!!

Het was een fantastisch mooie, zonnige en heldere herfstdag op een mooie plek in Mheer, alwaar de toeschouwers konden genieten van een prachtig uitzicht over het Heuvelland. BMR liet van te voren al weten, dat verliezen vandaag geen optie was en dat zij vandaag de 3 punten in eigen huis wilden houden. Uiteraard dacht UOW ’02 hier anders over!

De beginfase van de wedstrijd was duidelijk voor BMR. De twee scoringsmogelijkheden ontstonden via de lange bal, die BMR ook de rest van de wedstrijd bleef hanteren.In de 16e minuut was er een goed afstandsschot van Rik Caelen, die daarmee Sandro Aruvaino op de proef stelde en die pareerde dit schot met een prachtige safe.

Tussen de 20e en 28e minuut was het even “Rob Schneider Time”. De eerste vrije trap in de 20e minuut was eigenlijk op een goede plek voor een linksbenige speler, maar Rob dacht daar anders over en  scoorde met een strakke bal in de benedenhoek 0-1. In de 27e minuut weer een vrije trap en nu op de goede plek voor Rob. Weer was de afstand 20 meter en nu verdween de bal magistraal of “messiaans” in de bovenhoek 0-2. Ook het resterende deel van de 1e helft bleef BMR volharden in lange ballen en de counters van UOW ’02 bleven gevaarlijk. Ruststand 0-2.

Het verhaal over de 2e helft is eigenlijk snel verteld. UOW ’02 probeerde voetballend de aanval te zoeken, hetgeen veelvuldig niet lukte omdat het met grove overtredingen in de kiem gesmoord werd. BMR zocht met opportunistisch voetbal  steeds meer de aanval , maar kon maar zelden voor echt gevaar zorgen.  Rob Schneider en keeper Sandro Aruvaino organiseerden de verdediging goed en dus gaf UOW ’02 weinig weg. Het ontlokte een neutrale voetballiefhebber de uitspraak van “Boerenbond voetbal”!! Het eindsignaal van scheidsrechter Bruekers klonk bij spelers, Technische Staf en supporters van UOW ’02 dan ook als muziek in de oren. En Rob Schneider,  de “Man of the Match”,  kwam met een grote smile van het veld af. Proficiat mannen. Wij zoeken weliswaar nog naar een eigen gezicht en weten dat er nog veel winst in ons spel te behalen is, maar deze punten zitten in de knip.

Zondag 11 november gaan wij op bezoek naar Brunssum om ook in de beker tegen het altijd sterke Langeberg onze huid zo duur mogelijk te verkopen. Veel succes mannen en laat ook daar zien dat niemand graag tegen UOW ’02 speelt!