Hoofdmenu

Hoofdtrainer Wim Zagar gaat UOW ´02 na 5 jaar verlaten!!!!

 

Onze hoofdtrainer Wim Zagar heeft aangegeven, dat hij na dit seizoen UOW ’02 zal gaan verlaten. Wim gaat op zoek naar een nieuwe sportieve uitdaging. Hij heeft nadrukkelijk toegezegd tot het einde van dit seizoen zich maximaal te zullen blijven inzetten voor UOW ’02.

Binnen UOW ’02 zijn recentelijk al de eerste stappen gezet om te komen tot een invulling van de technische staf voor het seizoen 2019 – 2020. De direct verantwoordelijken nemen uitgebreid de tijd om gesprekken te voeren en tot keuzes te komen. De noodzaak om nu al in een vroegtijdig stadium mee te doen aan de jaarlijkse “trainerscarrousel” is wat UOW ’02 betreft niet aan de orde. Er zijn namelijk voldoende trainers binnen en buiten de vereniging, die al eerder en vaker hebben aangegeven graag een technische functie binnen UOW ’02 te willen invullen. De verwachting is dat ergens in het voorjaar van 2019 meer duidelijkheid komt over de personele invulling. Met het besluit van Wim is het in ieder geval wel duidelijk, dat er komend seizoen een nieuwe hoofdtrainer komt!!

Tekst: UOW ‘02

Foto®Parkstadactueel/Lucho Carreno(Volgend nieuwsbericht) »