Hoofdmenu

VAN OPVOEDEN JE BAAN MAKEN?

 

Dat kan als gezinshuisouder. Wil je meer weten wat het is en wat het inhoudt? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op 28 november om 19.00 in Sittard.

 

Ieder kind verdient een liefdevolle en stabiele gezinssituatie. Helaas is dat niet altijd het geval. In Nederland kunnen ruim 40.000 kinderen niet meer thuis wonen. Oorzaken als mishandeling, echtscheiding, opvoedingsonmacht of gedragsproblemen van henzelf zijn vaak de aanleiding tot uithuisplaatsing. Als alternatief voor een instelling kunnen deze kinderen terecht in een gezinshuis. Benieuwd wat een gezinshuis is en wat het inhoudt om gezinshuisouder te zijn?

 

Meer informatie vindt u op https://www.jeugdhulpzuidlimburg.nl/vooraankondiging-informatieavond-gezinshuizen/

Foto Gemeente Simpelveld