Het heeft lang geduurd maar in de thuiswedstrijd tegen RKMSV was het dan raak.  In bijna alle wedstrijden in deze competitie had de ploeg de overhand en overwicht alleen komen men het niet tot uiting brengen in de score.  Maar vandaag tegen RKMSV was het dan eindelijk raak al moesten we er lang op wachten.

Uiteindelijk gebeurde het in de laatste minuten van de wedstrijd daar waar de wedstrijd na anderhalve minuut al gespeeld had kunnen zijn. Na welgeteld 30 seconden stond Wendy   voor een heel leeg doel maar ze kreeg de bal niet in het netje.  En in de volgende aanval was het Boukje die de bal voorbij het doel gleed.  In deze eerste fase van de wedstrijd was het een stormloop op het doel van Meijel.  Maar een goed meespelende keepster en onzorgvuldigheid in de eindpass voorkwamen doelpunten.  Slechts zeer sporadische kon Meijel van haar eigen helft afkomen. Gevaar voor de thuisploeg leverde dit niet op.   Ook enkele goede hoekschoppen leverde helaas nog niet het gewenste resultaat op. Lois was er twee keer dichtbij.

Na de thee kon Schaesberg de ban gelukkig snel breken.  Charisse Franssen leverde een bijna streep van een diepte pass af  richting de goed diep gaande  Jess Weijers. Zei omspeelde de doelvrouw en schoot raak. 1-0 dik en dik verdiend.  Toch konden de zwart hemden het karwei niet voortijdig afmaken.  Slordig spel en te gretig uit positie lopen zorgde ervoor dat RKMSV zowaar iets van druk kon gaan maken.  Zo leek de ploeg de grip kwijt te raken.  Maar uiteindelijk lukt het toch. Daar waar het  in de eerste anderhalve minuut nog misging daar lukte het in de laatst 3 minuten wel. In de 89 minuut was het Wendy die een goed genomen hoekschop panklaar legde bij de tweede paal waar Charisse de bal binnen schoot. 2-0 opluchting. En wel geteld 2 minuten later was het Lois die de bal perfect achter de verdediging in de vrije ruimte legde en Jess was er opnieuw razendsnel bij en scoorde de 3-0.

Een prima overwinning met eindelijk wat meer doelpunten.