Gisteren was een moeizame dag voor BSV Limburgia 1.
De ploeg moest hun bekerduel starten zonder hun eerste keeper en aanvoerder Randy van Haren , centraal duo achterin Marcel Velraeds en Tj Chuks én middenvelder Remco Theunissen.
Hierdoor werd coach Josh Vanderleyden gedwongen tot creatieve oplossingen tegen de middenmotor Chevremont 1 uit de eerste klasse.

Na 7 overwinningen op rij wisten de mannen dat gisteren lastig zou worden om het ongeslagen resultaat te handhaven.

In de eerste 25 minuten van het duel werd BSV Limburgia 1 dan ook totaal en letterlijk overklast.
Een (terechte) penalty, een voorzet die op doel draaide en een vrije trap op het voorhoofd van een vrijgelaten spits werden alledrie op het scorebord genoteerd voor de thuisploeg Chevremont.
Daar kwam nog bovenop dat alleseter Bjorn Broeders het veld geblesseerd moest verlaten met een hamstring blessure. We wensen hem een snel en spoedig herstel!

Swen Cornelissen wist dan wel prachtig te scoren in de laatste fase van de eerste helft door hoog in het bovennet binnen te schieten en de 3-1 te laten noteren, maar nog geen 5min later werd deze euforie en hoop ijskoud de das om gedaan door een uitgespeelde 4-1.

In de tweede helft leek Chevremont 1 minder gefocussed en BSV Limburgia 1 wist een aantal kansjes te creëren.
Deze werden echter niet verzilverd, maar Chevremont 1 schoot aan de andere kant een vrije trap aan de 16 prachtig binnen en bepaalde zo de einduitslag op 5-1.

Volgende week staat de thuiswedstrijd in de competitie op het programma tegen GSV’28!
En gaan we hopelijk weer volle kracht vooruit!