Hoofdmenu

Het veldseizoen herfst is bijna ten einde!

 

Het veldseizoen herfst is bijna ten einde, nog een spannende wedstrijd voor de Meisjes C1 van HC Nova uit naar HOD waar wordt gestreden om de 2e plaats in de subtop klasse.

De meiden zetten alweer een mooie prestatie neer door hard te trainen, samen hard te werken en vooral ook als team veel plezier te maken. Naast hockey hebben de meiden aan het begin van het seizoen ook een teamopdracht gekregen en dat was zoek sponsors om iets voor het team te kunnen betekenen.

Nou en dat hebben ze gevonden in twee top sponsoren Kinderopvang Humanitas en Kinderopvang Kiki in de vorm van volledige pakken en wedstrijd shirts. Dit weekend was het zover en kwamen de dames in de nieuwe tenues het veld op en hebben we met de sponsors de contracten mogen tekenen en samen genoten van een enorm spannende pot tegen de kampioen Oranje Rood. De meiden hebben naast deze twee sponsors ook veel ouders bereid gevonden te sponsoren in de vorm van wind jacks, bijdrage aan teamuitjes en inzet van professionals voor het team.

Een mooie team effort van de meiden. Op naar een spannend zaal seizoen. Tot gauw een keer in de Varenbeuk en vanaf maart weer op de velden van HC Nova.

Foto’s®Parkstadactueel/Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.