Op een zonnige zaterdagmiddag spelen de jongens van SJO Weltania/Bekkerveld JO19-1 tegen de jongens van het Someren JO19-1.

De dag begint met de jaarlijkse teamfoto en de jongens van Bekkerveld zien er gemotiveerd uit. Op het veld is dit de eerste helft helaas niet te zien, waardoor het heel erg gemakkelijk 0-1 wordt voor Someren. Vervolgens valt ook de 0-2, een goed bekeken schot over Bjarne.

Als kers op de taart valt voor de rust ook nog de 0-3 waarbij Bjarne uit de goal wordt gelokt en er vervolgens gescoord word. De scheidsrechter fluit voor de rust en de mannen gaan de kleedkamers in. Er moet flink iets gaan gebeuren in de tweede helft willen de jongens van Bekkerveld nog kans maken om terug te komen. De tweede helft is begonnen en meteen is te zien dat de jongens van Bekkerveld goed en scherp uit de rust zijn gekomen, hierdoor worden ook meteen kansen gecreëerd maar helaas gaan ze er niet, met kansen van: Senne die helaas de bal overschiet, Abdul die uit een corner de bal inkopt en geweldig gered wordt door de keeper van Someren, Lindon die op de paal schiet.

Maar dan is word Senne aangespeeld op rand 16 en haalt uit, 1-3! De jongens vam Bekkerveld hebben weer hoop en vechten voor meer. Maar helaas blijft het bij 1-3. Hopelijk kan Bekkerveld JO19-1 zich volgende week herpakken in het duel tegen VV Born JO19-1.

Tekst  Ryan Dubois/SJO Weltania Bekkerveld JO19-1 en Foto’s®Parkstadactueel/Lucho Carreno