Bijzondere Hans en Grietje voorstelling in Theater Landgraaf

 

 

Zondagmiddag 2 december kunnen jong én oud in Theater Landgraaf genieten van de voorstelling ‘Hans en Grietje’, uitgevoerd door het Blazersensemble Zuiderwind en sopraan/vertelster Aline Lermytte. Deze voorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar en hun familie duurt 50 minuten. De voorstelling is gebaseerd op de sprookjesopera van Engelbert Humperdinck. Aanvang is 14.30.Ensemble Zuiderwind is geen vreemde in Theater Landgraaf. Eerder presenteerde het ensemble de succesvolle muzieksprookjes ‘Peter en de Wolf’ en ‘Villa Musica’ in het theater.

Voor de muziekvoorstelling ‘Hans en Grietje’ zijn opnieuw de banden aangehaald met sopraan en vertelster Aline Lermytte. Zij brengt het publiek niet alleen een pracht van een verhaal, met een schimmenspel, maar zet de jongste toeschouwers ook effectief aan het werk. Sta er dus niet van versteld dat je gedurende de voorstelling af en toe van het puntje van je stoel wordt gelicht of je stem mag laten horen in een aanstekelijk lied.

Het blaaskwintet Zuiderwind bestaat uit 5 enthousiaste professionele muzikanten uit Nederland en België,  Dwarsfluit- Astrid Handels, Hobo- Dorien Schrooten, Klarinet- Michèlle Geerlings, Hoorn- Txemi Etxebarria, Fagot- Inge Peters

In samenwerking met Sopraan/vertelster – Aline Lermytte.

Aline Lermytte volgde de masteropleiding Zang en Opera aan het conservatorium Maastricht. Ze is actief als soliste in verschillende producties (Zauberflöte, Hansel und Gretel, Le Nozze di Figaro, Orpheus in de Onderwereld, Dans Land des Lächels, etc.).

Als zangdocente is Aline verbonden aan de Muziekacademies van Maasmechelen en Herenthout. Bovendien is ze dirigente van het Koninklijk Sint-Lutgardiskoor in Herenthout.

Het gezelschap enthousiasmeert graag kinderen en jongeren met kunsteducatie-projecten. Trakteer je (klein)kind op de klassieke muziek.  Muziek verbindt, het is goed voor je ontwikkeling, van muziek word je blij en het is vooral leuk om samen bezig te zijn!

De entree bedraagt € 6,50 voor kinderen én volwassenen. Reserveren: tel. 045-5310929 (ma t/m vr 10-12 uur) / reserveren@theaterlandgraaf.nl . U kunt de kaartjes ook van tevoren bij het theaterbureau afhalen, dat ma t/m vr geopend is van 10 tot 12 uur. In de voorverkoop kosten de kaartjes slechts € 5,50 per persoon. U ontvangt dan bovendien mooie kleurplaten van de voorstelling. Aan de voorstelling is namelijk een kleurwedstrijd verbonden. De winnaar van de kleurplaat wordt direct na de voorstelling bekend gemaakt.

Meer info: www.theaterlandgraaf.nl

Foto Theater Landgraaf

Geef een reactie