Op een koud sportpark Margraten moest UOW ’02 vandaag de strijd aan gaan met hekkensluiter RKVVM. Na de goede overwinning tegen SVME bleek al snel, dat dit niet de gemakkelijkste wedstrijden zijn voor de jonge garde van  UOW ’02. RKVVM had niets te verliezen en wil uiteraard zo snel mogelijk de aansluiting naar de middenmoot maken.

Het veldspel van beide teams was voor de kleine supportersschare  niet echt hartverwarmend. In de 1e helft had het keihard werkende RKVVM middels twee goeie en snel uitgevoerde aanvallen het doel van UOW ’02 onder vuur genomen en de score kunnen openen. De eerste keer tikte keeper Sandro Aruvaino met een snelle reflex de bal via de paal tot corner en de tweede keer wist hij zijn doel dusdanig te verkleinen, dat de bal via de buitenkant paal  over de achterlijn ging..

Ook in de 2e helft was UOW ’02 meer aan de bal, maar dat resulteerde  niet in goede kansen, omdat het tempo te laag was. RKVVM bleef met counters gevaarlijk. In een man tegen man situatie met keeper Sandro Aruvaino was de paal wederom een sta  in de weg voor de spitsen van RKVVM. In één van de weinige snelle en goede aanvallen van UOW ’02 dwong Tom Dautzenberg met een vlammende uithaal keeper Mika van Loo van RKVVM met een prima safe tot een super goede redding. De climax zat echter in de slotfase. UOW ’02  was in deze fase beter en wist via snelle aanvallen  kansen te creëren .  Michel Briels had in het zestienmetergebied de bal voor het inschieten, hij werd echter door één van de verdedigers van RKVVM onderuit gehaald. Scheidsrechter Hameleers  wees dan ook resoluut naar de stip. Penalty. Normaliter zijn deze  scoringsmogelijkheden  altijd  aan aanvoerder Rob Schneider goed besteed. Het duurde, door wat protesten, echter allemaal iets te lang alvorens Rob het vonnis mocht vellen. De bal ging ruim over de kruising  en zo bleef de eindstand 0-0. Scheidsrechter Hameleers floot namelijk meteen na de penalty  voor het eindsignaal. Jammer.

A.s. zondag 2 december komt Walram naar Park Terwaerden . Walram staat momenteel 3 plaatsjes hoger op de ranglijst, maar met een minimaal puntenverschil.

Veel succes mannen en laat zien, waarom niemand graag tegen UOW ’02 speelt!

ArchiefFoto’s®Parkstadactueel/Lucho Carreno

Geef een reactie