Hoofdmenu

Mooyer Een mens, een gevoel van schoonheid  

 

 

 

Een mens, een gevoel van schoonheid   

De missie die Ilona Victoria Jansen uit Hoensbroek wil uitdragen met Schoonheidssalon Mooyer is meer dan alleen uiterlijke schoonheid. Schoonheid neemt bezit van elk mens, is haar overtuiging.

 

Ieder mens is mooi.. 

Schoonheid is iets wat Ilona al jaren integreert. Om dat te mogen combineren met het contact met mensen, is dubbelop genieten. Haar uitgangspunt binnen de schoonheidssalon is het creëren van een moment voor de mens zelf. Er ontstaat rust, waardoor de innerlijke schoonheid boven komt drijven. Door aan de slag te gaan met de huid bereik je een verrijking van het uiterlijke schoon.

 

Salon Mooyer. 

Schoonheidssalon Mooyer is een frisse nieuwe onderneming. In 2017 startte Ilona met alle voorbereidingen en op 7 augustus 2018 opende ze voor het eerst haar deuren. Op dit moment heeft zij een eenmansbedrijf, maar in de toekomst wil ze graag haar dienstverlening uitbreiden, met -wie weet- personeel. Via Facebook en Instagram is Ilona ook te volgen. Ze informeert (potentiële) klanten over haar werkwijze, behandelingen en producten. (Ilona werkt met IK Skin Perfection)

Visie. Waarom niet vaker een moment voor jezelf pakken? Ilona startte haar onderneming om mensen in te laten zien dat een “eigen moment” ontzettend van belang is. In de huidige stressvolle maatschappij rennen we onszelf te vaak voorbij. Daarom biedt ze met Mooyer een moment aan waarbij de mens enkel en alleen hoeft te genieten. Ook als het leven u even niet toelacht.

Om ook oncologische cliënten een moment van rust en ontspanning te kunnen bieden, heeft Ilona gekozen voor de samenwerking met IK skinperfection. Deze productlijn heeft de “medical skincare”, dat geen verstorende bestanddelen bevat. Goed dus voor hun huid, die leidt onder de chemo en/of bestraling.

Onze huid

De huid is het grootste orgaan van het lichaam en verdient aandacht. Zo maakt Ilona bewuste keuzes als het gaat om de verzorging hiervan. Daarnaast is het de doelstelling om de mens bewust te maken van de eigen huid en vervolgens eigen keuzes. Met respect, liefde en bescherming van en voor de aarde en de huid, heeft Ilona op het gebied van huidverzorging dan ook een bewuste keuze gemaakt. Zij ging in zee met IK Skin Perfection. Deze productlijn is geschikt voor elk huidtype, dus ook voor de huid die onder medische behandelingen te lijden te heeft gehad.

IK Skin Perfection gaat uit van de natuurlijke conditie en flora van de huid.

Onze huid kan behoorlijk uit balans raken. Dat ontstaat onder invloed van verschillende factoren. Om de huid naar een gezonde basis terug te brengen werkt Ilona met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten – cosmeceuticals – en worden de producten volgens het NO-label ontwikkeld. Dit betekent dat er constant gezocht wordt naar de fijnste en natuurlijkste ingrediënten op aarde. Deze bewuste keuze maakt IK zacht en daadkrachtig voor de huid.

Er wordt niet gewerkt met synthetische stoffen als bijvoorbeeld minerale oliën, parabenen, synthetische geur- en kleurstoffen.

Ieder product heeft een unieke formule met ingrediënten die zijn samengesteld om elkaars werking te versterken. De pH-waarde in de producten is afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van de huid. Dit houdt de zuurtegraad van je huidflora in balans en voorkomt dat de huid uitdroogt en onzuiverheden vrij spel krijgen.

Door de ervaring met cosmeceuticals en de wetenschap van de huid kan Ilona binnen de praktijk met ieders huidtype aan de slag en uiteindelijk een prachtig aantoonbaar resultaat bereiken.

Op zoek naar een ontspannen cadeau voor de feestmaand in December? Ilona heeft cadeaubonnen voor u klaarliggen.

Contact Schoonheidssalon Mooyer is te vinden aan de Seingeverstraat 2 in Hoensbroek.

mooyer2018@gmail.com

 

Foto’s®Parkstadactueel/Lucho Carreno