Hoofdmenu

Philomena Chevremont pakt uit met ‘groots’ Wintergala in Rolduc

 

 

Zaterdag 22 december verzorgt Koninklijke Harmonie Sint Philomena Chevremont, Kerkrade een Wintergalaconcert in de Aula Major van Rolduc. Met medewerking van Vocaal totaal uit Merkelbeek. Op het menu staan prachtige fragmenten uit beroemde opera’s van Verdi, Mascagni, Puccini, Rossini en Strauss en ook Dvorak en Gershwin komen aan bod. En uiteraard wordt er zo vlak voor kerstmis ook aandacht aan het kerstrepertoire besteed. Aanvang is 20.00.

 

Het koor en de solisten, worden begeleid door de Chevremontse harmonie onder leiding van Jos Kuipers. Zanginstituut Vocaal totaal uit Merkelbeek timmert reeds meer dan 30 jaar aan de weg. Projectmatig worden de vocalisten van het zanginstituut door hun zangcoach Annemie Vallino-Ravetta gebundeld in een koor. Door jarenlange scholing staan de zangers en zangeressen, die uit heel Zuid Limburg komen, garant voor kwaliteit. Hierdoor zijn ze steeds meer een graag geziene gast bij concerten in de regio en ver daarbuiten. De groep zingt en acteert met passie, in bij de muziek passende kleding en decor, en raakt het publiek in de ziel. Uit deze gelederen komen ook de solisten van dit concert voort: de sopranen Véronique Meuffels, Livia Hage en Ingrid van Dorst, mezzosopraan Vivianne Munnix, bariton Jean-Pierre Godderij, bas Bart Merx en de zangcoach zelf. Gasttenor is Krysztián Egyed.

Kaarten voor dit muzikaal evenement kosten € 15,00 en zijn verkrijgbaar bij Leeskunst, Hoofdstraat 2,Kerkrade, Tabakspeciaalzaak Meertens, Zonstraat 75, Kerkrade,  Sigarenzaak Meertens, Poststraat 14, Kerkrade, A Jenne Sjlaagboom, Markt 53A, Kerkrade en Café-Zaal Kloth, Chevremontstaat 68, Kerkrade. Het is ook mogelijk om kaarten te bestellen via secretariaatphilomena@ziggo.nl.