Hoofdmenu

Kerst vier je niet alleen

Op eerste Kerstdag is iedereen welkom bij HAVEN | Just be Home Kerkrade. Ben je alleen met Kerst? Wil je meer over HAVEN weten? Heb je interesse om ons te leren kennen? Kom dan gezellig langs voor een fijne, warme en energievolle Kerstmiddag tussen 12 en 16 uur.

Een Just be Home is een krachtplek, een laadpunt, een veilige haven voor iedereen die het nú, op dit moment, even nodig heeft in zijn leven. En je hoeft er alleen maar te zíjn. Te zijn wie je bent. Te zijn wie je altijd al was. Zonder taken, verwachtingen en oordelen. Even weg uit je dagelijkse omgeving om tot rust te komen. Je te herpakken, zodat je daarna weer verder kan.

Meer aan als het moet. Vertrek als het kan. Gooi je
anker uit en wacht tot de storm gaat liggen.

meer info over HAVEN: www.justbehomes.org

Just be Home Kerkrade
Kampstraat 69
+31 6 23 85 42 12
Kerkrade@justbehomes.org

Oudjaar vier je met de buren
Op Oudjaarsdag is iedereen welkom bij HAVEN | Just be Home Kerkrade (tegenover het Westhoes). Wil je oudjaar gezellig met de buurt vieren? Ben je alleen? Wil je meer over HAVEN weten? Heb je interesse om ons te leren kennen? Kom dan langs voor een fijne, warme en energievolle middag.

Een Just be Home is een krachtplek, een laadpunt, een veilige haven voor iedereen die het nú, op dit moment, even nodig heeft in zijn leven. En je hoeft er alleen maar te zíjn. Te zijn wie je bent. Te zijn wie je altijd al was. Zonder taken, verwachtingen en oordelen. Even weg uit je dagelijkse omgeving om tot rust te komen. Je te herpakken, zodat je daarna weer verder kan.

Meer aan als het moet. Vertrek als het kan. Gooi je
anker uit en wacht tot de storm gaat liggen.

meer info over HAVEN: www.justbehomes.org

Just be Home Kerkrade
Kampstraat 69
+31 6 23 85 42 12
Kerkrade@justbehomes.org