Hoofdmenu

Zondag 16 december is iedere deelnemer aan de Kerstwandeling door Welten welkom in ’t Bakkes va Welte in de Loorenhof.

Kerstmis 2018 wordt op zondag 16 december wel heel erg feestelijk gevierd. Voor de laatste keer dit jaar wordt in de authentieke leemoven gebakken deze keer echter geen vlaaien maar ouderwetse Kerststollen van 100% speltbloem en met alleen natuurlijke ingrediënten.

Schrijf je in voor de wandeling en laat je onderweg op diverse locaties verrassen door prachtige kerstmuziek gespeeld door ensembles van harmonie TOG en gezongen door dameskoor SINGaSONG. (zie bijgesloten uitnodiging). Het waterrad van de Weltermolen zal ook tijdens de Kerstwandeling de molenstenen aandrijven die de speltkorrels tot meel vermalen. De molen ligt op de route dus wip even binnen.
In ’t Bakkes va Welte kunt je zondag ook zien hoe we onze Kerststollen bakken.

Kom en geniet onder de prachtige klanken van het ensemble van harmonie TOG van een heerlijk stuk Kerststol met een beker chocolademelk of met een glas Glühwein. Op deze feestelijke dag krijgt u dit ook nog eens helemaal voor niks.

Kom zondag 16 december vanaf 12 uur naar het gemeenschapshuis in Welten en schrijf je in voor de Kerstwandeling (kosten € 2,00) dan maken we er samen weer een heel ouderwets gezellige dag van.
Er worden op zondag 16 december niet alleen Kerststollen gebakkeen voor de deelnemers aan de Kerstwandeling maar ook voor de actie “L1 Samen voor Voedselbank”.
Tot ziens in het in Kerstsfeer uitgedoste Bakkes van Welte in de Loorenhof.

De vrijwilligers van ’t Bakkes va Welte wensen je hele prettige kerstdagen en een gezond en gelukkig 2019.

Voor meer informatie kun je via mail contact opnemen met jo@klavora.nl
of kijk op
www.deloorenhof.nl of
facebook.com/loorenhof

Heb je de stroop van appels en peren uit de Loorenhof nog niet geproefd? Dit is dan de laatste gelegenheid van 2018 om nog een potje te bemachtigen. Zowel bij ’t Bakkes als bij de Weltemolen is de stroop te koop.