Hoofdmenu

21.12.2018 – 20:00. Eurogress Aachen

Gregorian Holy Chants 2018

De acht Engelse zangers zijn zowel mysteries als magisch. Hun concerten: een mix van Gregoriaanse zang, moderne rockmuziek en popmuziek, gebundeld in een overweldigende show, zijn een garantie voor kippenvel puur. Vrijdag 21 december zijn de Gregorian Holy Chants live in het Eurogress Aachen te beleven. Aanvang 20.00

Als de dagen kouder en stressvoller worden is kerstmis niet meer ver. Momenten van rust en bezinning in de mooiste tijd van het jaar moet je steeds vaker zoeken. Een concert van de Gregorian vormt een perfect opmaat naar het kerstfeest. Sinds 1999 verbinden de klassiek geschoolde Engelse zangers oor strelend Gregoriaans koorgezang met rock- en popmuziek. En formule die aanslaat zoals blijkt uit meer dan 10 miljoen verkochte toondragers talrijke gouden en platina onderscheidingen en uitverkochte tournees met tot dusver meer dan 2 miljoen laaiend enthousiaste bezoekers. Wie op zoek is naar een avond vol verrassingen en kerststemming van de bijzondere aard mag dit concert dan ook beslist niet missen!

Tickets zijn verkrijgbaar via 0031- 24 05 / 40 8 60 of www.meyer-konzerte.de.

Fotos: ©NemoStudio« (Vorig nieuwsbericht)