Hoofdmenu

Wereldpremière The Chinese National Circus in Theater Heerlen

Ongelooflijke acrobatiek in een betoverend spel van licht, kleur en geluid. Een avontuurlijke duik in de fascinerende wereld van een eeuwenoude cultuur, waarbij de eenheid van lichaam, geest en ziel tot topprestaties leidt. Vol trots presenteren presenteert Theater Heerlen donderdag 20 december de wereldpremière van de nieuwste show The Great Wall van het wereldberoemde Chinees Nationaal Circus. Aanvang is 20.00.

The Great Wall is meer dan een circus. Het is totaaltheater met prachtige beelden van de Chinese cultuur en samenleving met minstens zo mooie Chinese muziek. Je ziet en beleeft uitzonderlijke acts van trapezeartiesten met slangenlijven, jongleurs, acrobaten, danseressen, illusionisten, evenwichtskunstenaars en nog veel meer. Een grote groep topartiesten uit China brengt een show van artistiek zeer hoog niveau, waarmee zij op internationale concoursen diverse keren de eerste prijs in de wacht sleepten.

De acts worden ingebed in een sprookjesachtig verhaal. In dit Oosterse decor volgen de ongelooflijke vliegensvlugge acties van deze bijzondere mensen met hun prachtige bewegingen elkaar in hoog tempo op. Gelardeerd met de nodige humor is dit circus midden in de winter een afwisselend spektakel voor jong en oud!

Tip: Neem Familieticket: 4 kaarten voor € 110,- (voor de rangen 2 en 3). Voor meer info en tickets zie: www.parkstadlimburgtheaters.nl

Foto geleverd door: Torenapubliciteit« (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »