Hoofdmenu

WinterTijd Heerlen

Vanaf 13 december tot en met 6 januari 2019 staat het centrum van Heerlen in het teken van het nieuwe evenement WinterTijd Heerlen.

Het Pancratiusplein en de Bongerd worden omgetoverd in een groot winterdorp. Verder wordt de binnenstad van Heerlen met sfeervolle kerstdecoraties aangekleed.
Een 600m2 grote schaatsbaan en een zes meter hoge en 30 meter lange ijsglijbaan op het Pancratiusplein vormen het middelpunt van WinterTijd Heerlen. Direct aan de schaatsbaan bevindt zich een typisch wintercafé. Vanuit het wintercafé kan er onder het genot van een winters hapje en drankje gekeken worden naar de gezellige schaats- en glijtaferelen. Het wintercafé is ook een ideale gelegenheid om een bedrijfsborrel, kerstbijeenkomst of nieuwjaarsborrel te organiseren.

Op de Bongerd biedt de organisatie een gezellig ingericht plein in de bekende authentieke kerstsferen aan. Naast de gezellig ingerichte ‘tipitenten’ waar met name in de weekenden goede livemuziek wordt geprogrammeerd, zijn hier diverse nostalgische kermisattracties en een kleinschalige, gevarieerde kerstmarkt te vinden.

Foto:©Parkstad Actueel