Hoofdmenu

Henk Stawenga vertrekt na dit seizoen bij S.v. Abdissenbosch

Henk Stawenga vertrekt na dit seizoen bij S.v. Abdissenbosch. De trainer bevestigt dat hij in goed overleg met de club heeft besloten om komende zomer na drie jaar te stoppen bij S.v. Abdissenbosch. De technische commissie laat weten het erg jammer te vinden met deze beslissing van Henk Stawenga. Maar respecteren zijn keuze. Wij willen Henk namens s.v. Abdissenbosch bedanken voor deze 3 geweldige seizoenen bij onze kleine vereniging. En wensen hem heel veel succes!

Reactie van hoofdtrainer Henk Stawenga.

Aan Het einde van het seizoen ga ik na lang wikken en wegen deze mooie club verlaten.
Een contract lag klaar voor het 4de seizoen bij sv abdissenbosch. De Tc en spelersgroep wilde door met mij, maar ik kwam tot de conclusie dat ik een nieuwe uitdaging nodig had.
Ik waardeer het heel erg dat sv abdissenbosch met mij verder wilde.
Waar mijn toekomst gaat liggen in 2019/2020 weet ik nog niet ?
Ik weet wel dat ik S.v Abdissenbosch na dit seizoen ga missen !!! Het is een warme vereniging en de reacties na mijn bekendmaking dat ik ging stoppen waren overweldigend. Zowel van supporters, bestuursleden als spelers en medische staf. Dat siert deze club.
Ik ben er trots op !dat ik de kans heb gekregen om hoofdtrainer te zijn van S.v Abdissenbosch
Maar… ik ben NOG niet weg ! en ga samen met mijn assistenten Marco snippe, Nino pelzer en de spelers onze best doen dat sv abdissenbosch actief blijft in de vierdeklasse in de rest van het seizoen.

Foto:©Parkstad Actueel / Lucho Carreno(Volgend nieuwsbericht) »