Hoofdmenu

Donderdag 3 januari in PARKSTAD Limburg Theater

Nieuwjaars concert Lift-Off Percussion & Entertainment

Donderdag 3 januari zal de Limburgzaal in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen het muzikale middelpunt zijn van een, ook als uniek te omschrijven, sprankelend Nieuwjaars concert. Dit onder het motto: “een muzikale reis door het Limburgse land”. Genoemd concert wordt gegeven door de inmiddels heel bekend staande Lift-Off Percussion & Entertainment formatie. Dit o.l.v. Marcel Falize die al heel lang als slagwerker verbonden is in het Johann Straussorkest van de inmiddels wereld beroemd zijnde vioolgrootmeester André Rieu. Marcel Falize, die ook al vanaf 1990 dirigent/instructeur is van Jachthoorn en Trompetterkorps Edelweiss Heksenberg/Heerlen, reist dientengevolge met Rieu naar alle wereldcontinenten om hun allesomvattende muziek over te brengen. Dit uiteraard tot groot enthousiasme van het aanwezige publiek. Maar ooit droomde hij om een eigen orkest te mogen hebben, welke nu dus al een aantal jaren werkelijkheid is. Deze werkelijkheid heet dus: Lift Off.

De aanvang in het Parkstad Limburg Theater Heerlen zal om 20:00 uur beginnen. Medewerking verlenen de Kerkraadse zanger Jack Vinders, evenals andere Limburgse artiesten zoals zangeres Marjolein Heijltjes, Trompettist Roger Diederen en duo Dyonne & Teresa met Jazzsalsa.

De muzikale reis door het Limburgse land. Wordt een avond vol afwisseling waarbij Jack Vinders zijn liederen zingt en de verhalen vertelt over het leven en de ontwikkelingen van de Limburgse troubadours. Hierbij gaat het o.m. over Sjef Diederen, Frits Rademacher, Jo Erens, Toon Hermans, Wiel Knipa, Nico Ploum en Harry Bordon. Jack Vinders zal hierbij worden begeleid door het grote orkest van Marcel Falize. Dit orkest zal ook voor de afwisseling zorg dragen met optredens van Lift-Off en natuurlijk met de bijbehorende spetterende slagwerk acts. Kortom, een avond genieten van Limburgse artiesten vol muziek van eigen bodem. In het nu pas heel pril begonnen jaar 2019 zeker een aanrader om dit bij te wonen. Dus…neem de moeite om donderdag 3 januari naar het Parkstad Limburg Theater te gaan. Doen dus.