Hoofdmenu

Nieuwjaartreffen tijdens Uur van de Buurt Heerlerheide Vanzelfsprekend wordt op 8 januari weer een wijkheld uitgeroepen

Het was onlangs weer gezellig druk tijdens de laatste in 2018 gehouden evenement Uur van de Buurt in bibliotheek Heerlerheide. Zoals bekend is de bibliotheek Heerlerheide gevestigd in locatie Gen Coel. Popkoor Thirdwing was aanwezig en vertelde over hun activiteiten, buurtonderneemster Anja gaf advies over feestkleding voor de komende kerstdagen. Tekenkunstenaar Terence Oey droeg, met zijn tekenaspiraties, weer zorg dat er een mooi portret van een buurtgast werd gemaakt en in de tekengalerij een mooi plaatsje kreeg toebedeeld. Verder werden ook wensen voor het nieuwe jaar opgehangen.

Na de komende gezellige sfeervolle kerstdagen, spetterende jaarwisseling en een goed begin 2019 staat op dinsdag 8 januari in de bibliotheek van Heerlerheide, van 10.30 tot 12.00 uur, de eerste editie Uur van de Buurt in 2019 op het programma. Uiteraard staat deze editie, evenals in andere bibliotheekvestigingen in het teken van wensen en goede voornemens. Hierbij als leidraad: wat is uw wens voor het jaar 2019?.

De buurt bespreekt het of het van toepassing is als een wens voor uzelf, de buurt of een ander. Want…wie weet komt uw wens wel uit. Zou toch fijn zijn. Ook dinsdag 8 januari draait het concept van Uur van de Buurt Heerlerheide over: ontmoeten, gezelligheid, kopje koffie, kennismaken en informatie halen en delen. Daarbij ook nog bekende- en onbekende gasten. De wijkagent en wijk Boa (in Heerlerheide zijn dit Jos Michiels en Bart Sporken) zijn ook aanwezig om vragen te beantwoorden. Natuurlijk nemen ook speciale gasten plaats op de buurtstoel, terwijl de Stadsdeelcoördinator van Heerlerheide, t.w. Elvira Ingenhoven, vertelt over buurtdeals en hoe je gezamenlijk buurtwensen kunt realiseren.

Wie de wijkheld wordt in bibliotheek Heerlerheide hangt ook van de bewoners af. Kent u iemand die een compliment verdient? Iemand die zich inzet voor wijk of buurt. Iemand verrassen en opgeven kan telefonisch of mondeling bij bibliotheekvestiging Heerlerheide.

U komt toch ook naar het Nieuwjaarstreffen in Heerlerheide? Bijwonen is gratis, de koffie staat klaar en iedereen is welkom.

Foto:©Parkstad Actueel / Callie Steijaert