Hoofdmenu

Kevin Nowacki komend seizoen nieuwe trainer van V.V. Hellas

Kevin Nowacki gaat komend seizoen aan de slag bij VV Hellas.

VV Hellas kreeg voor de kerstdagen te horen dat de huidige trainer, Michel Haan volgend seizoen niet meer als hoofdtrainer voor de groep zou staan. Michel Haan neemt wat gas terug en neemt tijd voor andere zaken waardoor een combinatie met het trainerschap van VV Hellas niet meer mogelijk is.

VV Hellas heeft in zeer korte tijd  een opvolger gevonden. Volgend seizoen zal Kevin Nowacki als hoofdtrainer bij VV Hellas aan de slag gaan. Kevin is momenteel trainer bij RKVV Wijnandia waar hij na drie jaar afscheid neemt.

Het seizoen is pas op de helft en Michel Haan zal samen met VV Hellas gezamenlijk de schouders onder de huidige klus zetten om Hellas 1 in de 3e klasse te houden.

Archieffoto:©Parkstad Actueel

 

 (Volgend nieuwsbericht) »