Hoofdmenu

Maxine Panis wint Toma Cycles Cup Bocholtz

Zondag 30 december, was er rond de sportvelden van Sportclub’25 in Bocholtz, de laatste wedstrijd van 2018 in de Toma Cycles Cup. De bijna 170 deelnemers reden een parcours dat echt voor de technische rijders gemaakt was met alles er in, gras, zand, korte klimmetjes, kort keren en draaien, zware drassige / modder passages en een ‘schuine kant’ voor de renners, wat veel vergde van deelnemers als het materiaal.

Bij de mannen ging de winst naar Maxime Panis uit Genk gevolgd op 6 seconde door Niels Verbruggen uit Nuenen en 19 seconde door Benjamin Sydlik uit Wassenberg (Dld). Bij de vrouwen was Dirkje Cox uit Lemiers te sterk voor Anouk Reen (Eindhoven) en Femke Gort (Echt). Edwin Raats was bij de Masters Cyclo Cross de grote favoriet voor de start en maakte de favorite rol ook waar, en finishde voor Stefan Ganser uit Stolberg (Dld) en Arno Bouten uit Blerick.

Glenn van der Leij uit Mechelen,ging bij de Nieuwelingen/Junioren als eerste over de finish, en bij de jeugd waren het: Freek Bouten in de Jeugd 3, Mika Brands bij de Jeugd 2 en bij Jeugd 1 was het Kay van Eldonk die de winst in Bocholtz pakte.

Uitslagen:

NJ-CC:

1) Glenn van der Leij Mechelen
2) Daan Honderdors Horn
3) Dann Gobbels Kerkrade

NJ-MTB:

1) Jarno Schoonus Best
2) Bram van Eijsden Maastricht
3) Lars Wijnands Maastricht

Vrouwen:

1) Dirkje Cox Lemiers
2) Anouk Reen Eindhoven
3) Femke Gort Echt

Jeugd 3:

1) Freek Bouten Blerick
2) Brett Timmermans Lommel (Bel)
3) Max Rijvers Lottum

Mannen-CC:

1) Maxim Panis Genk (Bel)
2) Niels Verbruggen Nuenen
3) Benjamin Sydlik Wassenberg (Dld)

Masters-CC:

1) Edwin Raats Helmond
2) Stefan Ganser Stolberg (Dld)
3) Arno Bouten Blerick

Jeugd 1:

1) Kay van Eldonk Mook
2)  Koen Zeelen Maasbree
3) Thijmen Hendrikx Reuver

Jeugd 2:

1) Mika Brands Selfkant (Dld)
2) Quinn Schmitz Waalre
3) Jip Schouren Swalmen

Mannen-MTB:

1) Brian Rutjens Sint Odilienberg
2) Dennis de Bijl Oss
3) Guus Opstals Helden

Masters-MTB:

1) Stephan Lotz Maasmechelen (Bel)
2) León Crienen Baarlo
3) Mark Rongen (50+) Overloon

Foto’s:©Parkstad Actueel, meer foto’s klik hier.